Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao fernando e gabriel Songtekst: conversa fiada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao fernando e gabriel - conversa fiada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van conversa fiada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao fernando e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao fernando e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals conversa fiada .

Origineel

Me diz quem é você, pra me atirar essa pedra. Me diz quem te deu o direito de bagunçar tudo aqui. Quem te deu autorização. De chegar na minha casa, quebrar minha porta. Jogar na minha cara, fingir que se importa. É conversa fiada, você não vale nada. Já que você não tá feliz. Junta suas tralhas. Põe na carroceria e vaza daqui, some daqui. Desaforo eu não vou aguentar. Já que você não tá feliz. Junta suas tralhas. Põe na carroceria e vaza daqui, some daqui. Saudade eu sei que vai bater. Mas uma hora passa

 

Vertaling

Zeg me wie je bent, om deze steen naar mij te gooien. Zeg me wie je het recht gaf om alles hier te verknoeien. Wie gaf je toestemming Om in mijn huis te komen, mijn deur in te trappen. gooi het in mijn gezicht, doe alsof het je wat kan schelen. Het is onzin, je bent waardeloos. Omdat je niet gelukkig bent. Pak je spullen bij elkaar. Leg het in de kofferbak en maak dat je wegkomt, maak dat je wegkomt. Dat kan ik niet aannemen. Omdat je niet gelukkig bent. Pak je spullen bij elkaar. Leg het in de kofferbak en maak dat je wegkomt, maak dat je wegkomt. Ik weet dat je me zult missen. Maar dat gaat wel over.