Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao fernando e gabriel Songtekst: joão baladeiro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao fernando e gabriel - joão baladeiro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van joão baladeiro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao fernando e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao fernando e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals joão baladeiro .

Origineel

Eu sou santinho pra minha namorada. Pra mamãe sou quietinho pra ninguém saber de nada. Eu saio na noite e faço o social. Cinema restaurante só programa de casal. Mas o problema é que só eu que sou casado. Meus amigos festam e eu fico amarrado. Vou dar um jeito arrumei a solução. Deixo a mulher em casa de noite eu viro joão. João baladeiro, João pegador. João bebe cachaça e também toca o terror. João inteligente, o João já ta veiáco. Se tiver fotografia João ta capando o gato

 

Vertaling

Ik ben heilig voor mijn vriendin. Tegen mama ben ik stil zodat niemand iets weet. Ik ga 's nachts uit en doe het sociale. Bioscoop restaurant alleen voor stelletjes. Maar het probleem is dat alleen ik getrouwd ben. Mijn vrienden feesten en ik word vastgebonden. Ik vind wel een manier. Ik laat de vrouw 's nachts thuis en word een John. João is een feestganger, João is een vanger. João drinkt cachaça en speelt ook de terreur. João is slim, João is al oud. Als er een foto is, vangt João de kat.