Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joão gilberto Songtekst: outra vez

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joão gilberto - outra vez ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van outra vez? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joão gilberto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joão gilberto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals outra vez .

Origineel

Outra vez sem você, outra vez sem amor Outra vez vou sofrer, vou chorar, até você voltar Outra vez vou vagar, por aí pra esquecer Outra vez vou falar mal do mundo, até você voltar Todo mundo me pergunta, porque ando triste assim Ninguém sabe o que é que eu sinto, com você longe de mim Vejo o sol quando ele sai, vejo a chuva quando cai Tudo agora é só tristeza, traz saudade de você Outra vez sem você, outra vez sem amor Outra vez vou falar mal do mundo, até você voltar

 

Vertaling

Weer zonder jou, weer zonder liefde Een andere keer zal ik lijden, ik zal huilen, tot je terugkomt Een andere keer zal ik ronddwalen, ronddwalen om te vergeten Een andere keer zal ik slechte dingen zeggen over de wereld, tot je terugkomt Iedereen vraagt me waarom ik zo verdrietig ben Niemand weet hoe ik me voel, met jou ver weg van mij Ik zie de zon als hij opkomt, ik zie de regen als hij valt Alles is nu alleen maar droefheid, brengt me verlangen naar jou Weer zonder jou, weer zonder liefde Een andere keer ga ik de wereld naar beneden praten, tot je terugkomt