Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao lucas e marcelo Songtekst: fração de segundos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao lucas e marcelo - fração de segundos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fração de segundos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao lucas e marcelo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao lucas e marcelo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fração de segundos .

Origineel

Teu sol já não brilha mais em mim. Já não sou a flor do seu jardim. E o tempo me apagou do seu coração. Meu eu é nada sem o seu. Se o meu eu em ti não morreu me mane um sinal. Vejo chamas no céu e as fotos no chão. Seu perfume em mim é a maior tentação. Seu sorriso em nuvens e a chuva em meus olhos. Me afogo nesse mar de dor. Porque não me acorda e vem viver em meus sonhos. Traga de volta as minhas noites de sono. E quem sabe dormindo eu possa te encontrar. Porque não me acorda e vem viver em meu mundo. Que seja real mesmo em fração de segundos. Quem sabe dormindo eu possa te encontrar

 

Vertaling

Jouw zon schijnt niet langer op mij. Ik ben niet langer de bloem in je tuin. En de tijd heeft me uit je hart gewist. Mijn ik is niets zonder de jouwe. Als mijn ik in jou niet dood is, stuur me dan een teken. Ik zie vlammen in de lucht en foto's op de grond. Jouw parfum in mij is de grootste verleiding. Je glimlach in wolken en regen in mijn ogen. Ik verdrink in deze zee van pijn. Waarom maak je me niet wakker en kom je in mijn dromen wonen. Breng mijn nachtrust terug. En misschien kan ik je slapend vinden. Waarom maak je me niet wakker en kom je in mijn wereld wonen. Laat het echt zijn, zelfs in een fractie van seconden. Wie weet of ik je slapend kan vinden