Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao lucas e marcelo Songtekst: frases de fogo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao lucas e marcelo - frases de fogo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frases de fogo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao lucas e marcelo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao lucas e marcelo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frases de fogo .

Origineel

Porque será que o meu mundo. Fica tão confuso. Se estou perto de você ?. Viajem inexplicável. Um sonho do passado. Que ainda não morreu. Um anjo sussurrou no meu ouvido. Disse que o nosso amor. É algo indescritível. O brilho no olhar. O jeito de falar. Mas o destino é mesmo imprevisível. Não dá pra explicar. tô vendo dentro dos seus olhos. Que você me quer. Eu sei que o tempo não apaga. E venha o que vier. Esta escrito lá na lua. Com frases de fogo. Não dá pra explicar. Deixe que o sol derreta o gelo do seu coração. E esse amor adormecido. Explode feito um vulcão. Algo me diz que a gente pode. Ser feliz de novo

 

Vertaling

Ik vraag me af waarom mijn wereld. Raakt zo in de war. Als ik bij je ben Onverklaarbare reis. Een droom uit het verleden. Dat is nog niet dood. Een engel fluisterde in mijn oor. Zei dat onze liefde Is iets onbeschrijflijks. De twinkeling in haar ogen. De manier waarop we praten. Maar het lot is echt onvoorspelbaar. Ik kan het niet uitleggen. Ik zie het in je ogen. Dat je me wilt. Ik weet dat de tijd het niet zal uitwissen. En wat er ook gebeurt. Het staat daar op de maan geschreven. met zinnen van vuur. Ik kan het niet uitleggen. Laat de zon het ijs in je hart smelten En die slapende liefde Het explodeert als een vulkaan. Iets zegt me dat we dat kunnen. Wees weer gelukkig.