Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao lucas e walter filho Songtekst: solidão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao lucas e walter filho - solidão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solidão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao lucas e walter filho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao lucas e walter filho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solidão .

Origineel

Resolvi deixar a porta aberta. Na esperança de te ver voltar. Coração não marca a hora certa. Os ponteiros fora do lugar. Decidi mudar minha cabeça. Pra entender de vez meu coração. Quero te pedir que não me esqueça. Só agora eu sei o que é paixão. Solidão solidão. Não faz assim comigo não me poe de castigo. A esperar por ela. Solidão solidão. Eu tô arrependido eu sei que fui bandido porque. briguei com ela.

 

Vertaling

Ik besloot om de deur open te laten. Ik hoop dat je terugkomt. Het hart bepaalt niet de juiste tijd. Handen niet op hun plaats. Ik besloot om mijn hoofd te veranderen Om mijn hart voor eens en altijd te begrijpen. Ik wil je vragen om me niet te vergeten. Pas nu weet ik wat passie is. eenzaamheid eenzaamheid. Doe me dit niet aan, geef me geen huisarrest. Wachtend op haar. eenzaamheid eenzaamheid. Het spijt me, ik weet dat ik een bandiet was omdat ik met haar vocht.