Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao lucas e walter filho Songtekst: surreal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao lucas e walter filho - surreal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van surreal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao lucas e walter filho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao lucas e walter filho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals surreal .

Origineel

Surreal. Misteriosa, venenosa paixão que não sei definir, tão. poderosa, me faz chorar e me faz rir. tão surreal pra ser amor, bem mais macia que um botão. de flor. também amarga feito o fel não sei se é inferno ou céu. se é quente ou fria, se é paz ou guerra. sentimento surreal assim, eu só vi na novela. Palavras incorretas formam a paixão, e eu não sei. definir se vale a pena ou não. inconseqüente, indiferente me deixa meio sem noção. enigmática substância do amor, fusão esquisita de. alegria e dor. não sei se é bem ou mal, sertanejo ou carnaval sei que. meu coração pirou. Uma metamorfose de amor e prazer não consigo definir. se eu fico, ou fujo de você !

 

Vertaling

Surrealistisch. Mysterieuze, giftige passie die ik niet weet te definiëren, zo. krachtig, maakt me aan het huilen en maakt me aan het lachen. zo onwerkelijk om liefde te zijn, veel zachter dan een bloemknop. ook bitter als gal. ik weet niet of het de hel of de hemel is. of het warm of koud is, of het vrede of oorlog is. onwerkelijk gevoel als dat, heb ik alleen gezien in de soap opera. ik weet niet of het de moeite waard is of niet. inconsequent, onverschillig, laat me een beetje clueless. een raadselachtige substantie van liefde, een vreemde samensmelting van vreugde en pijn. ik weet niet of het goed of slecht is, country muziek of carnaval. Een metamorfose van liefde en plezier die ik niet kan definiëren. Als ik blijf, of van je wegloop !