Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao marcio e fabiano Songtekst: fogo na palha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao marcio e fabiano - fogo na palha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fogo na palha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao marcio e fabiano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao marcio e fabiano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fogo na palha .

Origineel

Eu vou no passo da saudade. seguindo as pegadas do amor. querendo encontrar urgente. voce que de repente se mandou. Deixou um rastro de esperança. de baixo desse lindo céu azul. mergulho no desejo e encontro. seu corpo nú. Com voce me perdi. e me encontrei. (bis). Menina me enlouquece tanto. ta bom assim não quero reagir. já entreguei todos os pontos. sem resistir. Perco a fala sempre que me olha. a força pelo meu corpo espalha. e quando vc se aproxima. é fogo na palha. Com voce me perdi. e me encontrei. (bis). Menina me enlouquece tanto. ta bom assim não quero reagir. já entreguei todos os pontos. sem resistir. Perco a fala sempre que me olha. a força pelo meu corpo espalha. e quando vc se aproxima. é fogo na palha. Com voce me perdi. e me encontrei. (bis)

 

Vertaling

Ik ga in het tempo van saudade. de voetstappen van de liefde volgen. urgentie willen vinden. jij die plotseling vertrok. Je liet een spoor van hoop achter. onder deze mooie blauwe hemel. Ik duik in verlangen en vind. je naakte lichaam. Met jou verloor ik mezelf, en vond mezelf. (bis). Meisje, je maakt me zo gek. Dat is goed, ik wil niet reageren. Ik heb al mijn punten opgegeven. Ik kan het niet weerstaan. Ik verlies mijn spraakvermogen elke keer als je naar me kijkt. Ik ben zo sterk, ik ben zo sterk. En als je dichterbij komt... is het vuur in het stro. Met jou verloor ik mezelf, en vond mezelf. (bis). Meisje, je maakt me zo gek. Dat is goed, ik wil niet reageren. Ik heb al mijn punten opgegeven. Ik kan het niet weerstaan. Ik verlies mijn spraakvermogen elke keer als je naar me kijkt. Ik ben zo sterk, ik ben zo sterk. En als je dichterbij komt... is het vuur in het stro. Met jou verloor ik mezelf. en vond mezelf. (bis)