Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao mineiro e marciano Songtekst: durma na paz de deus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao mineiro e marciano - durma na paz de deus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van durma na paz de deus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao mineiro e marciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao mineiro e marciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals durma na paz de deus .

Origineel

Boa noite grande amor de minha vida. É muito tarde eu tenho tenho que partir. Vou lhe mostrar e lhe dar o ultimo beijo. A madrugada não demora a surgir. Não chore agora, deixe o pranto pra depois. Quando eu estiver longe de você. Você chora quase bem na madrugada. Eu vou chorar quase no amanhecer. Quando o clarão da estrela Dalva. Acariciar o seu rosto adorado. Pense me mim, que eu estou pensando em você. Meu coração vai bater descompassado. O meu destino está unido junto ao seu. Você é a linda luz do meu viver. Na sua ausência, sei que vou sofrer demais. Por que eu sou um pedaço de você. Anjo adorado, estrela guia. Fique com Deus e um anjo lhe conduz. Quando chegar eu vou rezar por você. Deus lhe proteja, durma na paz de Jesus

 

Vertaling

Goedenacht, grote liefde van mijn leven. Het is te laat, ik moet gaan. Ik zal het je laten zien en je de laatste kus geven. De dageraad zal spoedig aanbreken. Huil nu niet, laat het huilen voor later. als ik ver bij je vandaan ben. Je huilt bijna bij dageraad. Ik zal bijna bij dageraad huilen. Toen de flits van Dalva's ster streelt je geliefde gezicht. "Denk aan mij, dat ik aan jou denk. "Mijn hart zal uit ritme slaan. "Mijn lot is verenigd met het jouwe. "Jij bent het mooie licht van mijn leven. "In jouw afwezigheid, weet ik dat ik te veel zal lijden. Omdat ik een stukje van jou ben. Geliefde engel, leidende ster. Blijf bij God en een engel leidt je. Als je aankomt, zal ik voor je bidden. God behoede je, slaap in de vrede van Jezus