Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao mineiro e marciano Songtekst: filho adotivo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao mineiro e marciano - filho adotivo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van filho adotivo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao mineiro e marciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao mineiro e marciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals filho adotivo .

Origineel

Nosso Menino esta perto de oito anos. Vive sempre comentando. Que a sua cor e diferente. E preocupa ja não sei o que falar. Tenho medo de calar. Quero ver daqui pra frente. Nos nos amamos igual fosse um filho nosso. Mas porem eu ja não posso. Ouvir mais quando ele diz. Sei que ele estranha ter a pele escurecida. Mas porem eu dou a vida. Para que seja feliz. Filho adotivo so assim nos dois tivemos. Não importa se nascemos. Para ter filhos iguais. Vou ensinar ao nosso filho o que o amor. E que e maior que a dor. E que somos os seus pais

 

Vertaling

Onze jongen is bijna acht jaar oud. Hij geeft altijd commentaar. Dat zijn kleur anders is. En het baart me zorgen dat ik niet meer weet wat ik moet zeggen. Ik ben bang om te zwijgen. Ik wil het van nu af aan zien. We houden van elkaar als van onze eigen kinderen. Maar ik kan niet meer. Ik kan niet meer naar hem luisteren. Ik weet dat hij het vreemd vindt om een donkere huid te hebben. Maar ik zal mijn leven geven. Ik geef mijn leven voor hem om gelukkig te zijn. Geadopteerde zoon is de enige manier die we beiden hadden. Het maakt niet uit of we geboren zijn. Om gelijke kinderen te krijgen. Ik zal onze zoon leren wat liefde is. En dat het groter is dan pijn. En dat wij zijn ouders zijn