Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao nogueira Songtekst: ao meu amigo edgard

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao nogueira - ao meu amigo edgard ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ao meu amigo edgard? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao nogueira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao nogueira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ao meu amigo edgard .

Origineel

Já apresento melhoras. Pois levanto muito cedo. E deitar as nove horas. Pra mim já é um brinquedo. A injeção me tortura. E muito medo 'me mete'. Mas minha temperatura. Não passa de 37. . Nessas balanças mineiras. De variados estilos. Trepei de varias maneiras. E pesei 50 quilos. . Deu resultado comum. O meu exame de urina. Meu sangue 91. Por cento de hemoglobina. . Creio que fiz muito mal. Em desprezar o cigarro. Pois não há material. Pro meu exame de escarro. Ate' agora só isto. Para o bem dos meus pulmões. E nem brincando desisto. De seguir as instruções. Que o meu amigo Edgard. Arranque desse papel. O abraço que vai mandar. O seu amigo Noël. . P.S:. Muito obrigado ao Noël. É grande satisfação. Ter um parceiro no Céu. Quem fala aqui é o João.

 

Vertaling

Ik laat verbetering zien. Ik sta heel vroeg op. En ga om negen uur naar bed. Voor mij is het al een stuk speelgoed. De injectie martelt me. En ik ben erg bang. Maar mijn temperatuur. Het gaat niet over 37. In deze mijnschalen. Van verschillende stijlen. Ik ben op verschillende manieren geklommen. En woog 50 kilo. Het was een veel voorkomend resultaat. Mijn urine test. Mijn bloedtelling was 91 procent hemoglobine. Ik denk dat ik het mis had. Gooi de sigaret weg. Omdat er geen materiaal is. Voor mijn sputumtest. Tot nu toe is dit het. Omwille van mijn longen. En ik maak geen grapje. Om de instructies te volgen. Laat mijn vriend Edgard. Tranen van dat papier. De knuffel die hij stuurt. Je vriend Noel. P.S. Veel dank aan Noel. Het is een grote voldoening. Om een partner in de hemel te hebben. Hier spreekt João.