Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao nogueira Songtekst: o homem de um braço só

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao nogueira - o homem de um braço só ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o homem de um braço só? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao nogueira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao nogueira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o homem de um braço só .

Origineel

com um braço só. já fiz o que você não faria. acho que era covardia. eu ter dois braços também. com um braço só. eu já dei muito trabalho. carteei muito baralho. bem melhor do que ninguém. com um braço só. já dei tapa em vagabundo. dei a volta pelo mundo. mas também já fiz o bem. com um braço só. vou viver a vida inteira. mandando em madureira. e em noutras terras também. com um braço só. eu comando na avenida. a minha portela querida. e que me quer tanto bem

 

Vertaling

met één arm. Ik heb dingen gedaan die jij niet zou doen. Ik denk dat het lafheid was. Ik heb ook twee armen. met één arm. Ik heb veel werk gedaan. Ik heb veel kaarten uitgedeeld. Ik ben beter dan wie dan ook. met één arm. Ik heb zwervers geslagen. Ik ben de wereld rondgegaan. Maar ik heb ook goed gedaan. met één arm. Ik zal mijn hele leven leven. Ik zal heersen in Madureira. En ook in andere landen. met één arm. Ik zal heersen over de laan. Mijn geliefde Portela. Die zoveel van me houdt.