Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao nogueira Songtekst: samba rubro negro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao nogueira - samba rubro negro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van samba rubro negro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao nogueira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao nogueira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals samba rubro negro .

Origineel

Flamengo joga amanhã. Eu vou pra lá. Vai haver mais um baile no Maracanã. O mais querido. Tem Rubens, Dequinha e Pavão. Eu já rezei pra São Jorge. Pro mengo ser campeão. O mais querido. Tem Rubens, Dequinha e Pavão. Eu já rezei pra São Jorge. Pro mengo ser campeão. Pode chover, pode o sol me queimar. Que eu vou pra ver. A charanga do Jaime tocar:. Flamengo! Flamengo!. Tua glória é lutar. Quando o mengo perde. Eu não quero almoçar. Eu não quero jantar

 

Vertaling

Flamengo speelt morgen. Ik ga erheen. Er zal nog één dans plaatsvinden in Maracanã. De liefste. Daar zijn Rubens, Dequinha en Pavão. Ik heb al tot Sint George gebeden. Voor Mengo om kampioen te worden. De liefste. Daar zijn Rubens, Dequinha en Pavão. Ik heb al tot Sint George gebeden. Voor Mengo om kampioen te worden. Het kan regenen, de zon kan me verbranden. Ik ga het zien. Jaime's band speelt:. Flamengo! Flamengo! Uw glorie is om te vechten. Als Mengo verliest. Ik wil niet lunchen. Ik wil niet dineren