Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao paulo e eduardo Songtekst: quer casar comigo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao paulo e eduardo - quer casar comigo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quer casar comigo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao paulo e eduardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao paulo e eduardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quer casar comigo .

Origineel

Quer casar comigo. Gosto desse jeito louco de amar. Menina eu to querendo radicalizar. Eu to na tua, to lua, to querendo me amarrar.. Sei que a gente deveria só ficar. Mais rolou um clima uma magia no ar. Eu to te amando, to gostando, to querendo me amarrar.. REFRÂO. Quer casar comigo. Ser minha princesa. Aceita o meu pedido meu amor ta decidido. Te encontro na igreja. Quer casar comigo. Eu to apaixonado. Na alegria e na tristeza na cachaça e na cerveja. Quero estar do seu lado. SOLO. Gosto desse jeito louco de amar. Menina eu to querendo radicalizar. Eu to na tua, to lua, to querendo me amarrar.. Sei que a gente deveria só ficar. Mais rolou um clima uma magia no ar. Eu to te amando, to gostando, to querendo me amarrar.. REFRÂO 3 VEZES. Quer casar comigo. Ser minha princesa. Aceita o meu pedido meu amor ta decidido. Te encontro na igreja. Quer casar comigo. Eu to apaixonado. Na alegria e na tristeza na cachaça e na cerveja. Quero estar do seu lado

 

Vertaling

Hij wil met me trouwen. Ik hou van deze gekke manier van liefhebben. Meid, ik wil radicaal worden. Ik ben voor jou, ik ben voor de maan, ik ben voor mezelf vastbinden. Ik weet dat we gewoon moeten blijven. Maar er hangt iets magisch in de lucht. Ik hou van je, ik vind je leuk, ik wil je vastbinden. REFRÉRÂO. Je wilt met me trouwen. Wees mijn prinses. Aanvaard mijn verzoek, mijn liefste, het is besloten. Ik zie je in de kerk. Wil je met me trouwen. Ik ben verliefd. In vreugde en verdriet, in rum en bier. Ik wil aan je zijde staan. SOLO. Ik hou van deze gekke manier van liefhebben. Menina eu to querendo radicalizar. Ik ben voor jou, ik ben voor de maan, ik ben voor mezelf vastbinden. Ik weet dat we gewoon moeten blijven. Maar er hangt iets magisch in de lucht. Ik hou van je, ik vind je leuk, ik wil je vastbinden. REFREIN 3 KEER. Je wilt met me trouwen. Wees mijn prinses. Aanvaard mijn verzoek, mijn liefde is besloten. Ik zie je in de kerk. Wil je met me trouwen. Ik ben verliefd. In vreugde en verdriet, in suikerriet rum en bier. Ik wil aan je zijde staan