Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao pedro e cristiano Songtekst: forró gostoso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao pedro e cristiano - forró gostoso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forró gostoso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao pedro e cristiano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao pedro e cristiano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forró gostoso .

Origineel

É tão gostoso a gente dançar um forró. Agarradinho, coladinho num xodó. A gente fica assanhado e excitado. Num balanço peneirado. Nunca vi coisa melhor. Eu quero um sanfoneiro animado. Eu quero a noite inteira forrózar. Suado feito tampa de panela. No chiado da chinela até o dia clarear. Eu quero o meu bem grudado em mim. Eu quero me esquentar no seu calor. Passar a noite inteira chamegando. Sentindo o suor pingando. No seu corpo meu amor

 

Vertaling

Het is zo goed om een forró te dansen. Dicht tegen elkaar aan geknuffeld, dicht bij een xodó. We worden rusteloos en opgewonden. In een gezeefde schommel. Ik heb nog nooit iets beters gezien. Ik wil een levendige accordeonist. Ik wil de hele nacht forrózar spelen. Zo bezweet als een potdeksel. Ik wil de hele nacht dansen, bezweet als een braadpan. Ik wil mijn handen helemaal over me. Ik wil warm worden in jouw warmte. De hele nacht door sissen. Ik voel het zweet druppelen. In jouw lichaam, mijn liefste