Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao ricardo e manoel Songtekst: ilusão do amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao ricardo e manoel - ilusão do amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ilusão do amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao ricardo e manoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao ricardo e manoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ilusão do amor .

Origineel

É quando uma luz se apaga. Que aumenta mais esta paixão. É te amando na minha cama. Que eu mando embora a solidão. É quando você mata a minha saudade. Tirando esta dor do meu peito. Que eu sinto uma felicidade. Gozando assim deste jeito. É sentindo o seu corpo no amor. Que aumenta mais o meu prazer. Seu perfume vai curando a dor. Nesta cama amando você. É quando uma luz se apaga. Que outra noite eu quero sonhar. Te abraçando e rolando na cama. O teu corpo inteiro beijar. Fique comigo a noite inteira. Amor sem você eu não quero acordar. A realidade machuca a gente. E a solidão me faz chorar

 

Vertaling

Het is wanneer een licht uitgaat. Dat versterkt de passie nog meer. Het is van je houden in mijn bed Que eu mandar embora a solidão. Het is wanneer je mijn schaamte voelt. Tirando esta dor do meu peito. Ik voel me zo gelukkig. Genieten zoals dit. Het is je lichaam verliefd voelen. Dat verhoogt mijn plezier nog meer. Jouw parfum heelt de pijn. In dit bed, van jou houdend. Het is wanneer een licht uitgaat. Dat ik nog een nacht wil dromen. Je omhelzen en omrollen in bed. Je hele lichaam zoenend. Blijf de hele nacht bij me. Liefde zonder jou wil ik niet wakker worden. De realiteit doet ons pijn. En eenzaamheid maakt me aan het huilen