Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao ricardo e manoel Songtekst: jesus de nazaré

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao ricardo e manoel - jesus de nazaré ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus de nazaré? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao ricardo e manoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao ricardo e manoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus de nazaré .

Origineel

Sua luz brilhou pra mim. Iluminando a minha vida. Hoje estou feliz assim. Ó meu Deus que maravilha. Não sinto mais a tristeza. Nem trevas da escuridão. Esta cheio de riquezas. Dentro do meu coração. Ele matou minha fome. Dividiu o pão comigo. Agora estou com ele. Encontrei meu grande amigo. Ele nasceu em belem. É Jesus de nazaré. Filho da virgem maria. E também de são josé

 

Vertaling

Uw licht heeft voor mij geschenen. Mijn leven verlichtend. Vandaag ben ik zo gelukkig. Oh mijn God, wat geweldig. Voel niet langer het verdriet. Noch duisternis van duisternis. Het is vol rijkdom. In mijn hart. Hij heeft mijn honger gestild. Hij deelde zijn brood met mij. Nu ben ik bij hem. Ik heb mijn grote vriend gevonden. Hij is geboren in Belem. Hij is Jezus van Nazareth. Zoon van de maagd Maria. En ook van sint joseph