Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao ricardo e manoel Songtekst: ligue pro meu celular

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao ricardo e manoel - ligue pro meu celular ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ligue pro meu celular? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao ricardo e manoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao ricardo e manoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ligue pro meu celular .

Origineel

Estou olhando pro meu relogio. E ficando preocupado. As horas vão se passando amor. E eu sozinho aqui no meu carro. você nunca se atrasou assim. Sempre no horario marcado. você nunca me deixou aqui. Amor tão desesperado. Refrão. Ligue ligue ligue amor. Peça que eu vou te buscar. Ligue lige ligue agora amor. Ligue pro meu celular. Não deixe que a solidão. Me maltrate tanto assim. Ligue qu e o meu coração amor. Bate acelerado aqui. Diga me a onde esta. E qual é o problema seu. Se você não pode vir amor. Ligue pro celular meu

 

Vertaling

Ik kijk op mijn horloge. En ik maak me zorgen. De uren tikken weg, baby. En ik zit hier alleen in mijn auto. Je bent nog nooit zo laat geweest. Altijd op tijd. Je hebt me hier nooit achtergelaten. Liefde zo wanhopig. Refrein. Roep roep roep, baby. Vraag me om je te komen halen. Bel nu gewoon, schatje. Bel mijn mobiele telefoon. Laat eenzaamheid niet Ik ben zo eenzaam, laat eenzaamheid niet Bel mij en mijn hart, liefje. Het gaat hier snel. Zeg me waar je bent. "En wat is jouw probleem... "Als je niet kunt komen, liefje... "Bel me op mijn mobiel