Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao ricardo e manoel Songtekst: meu livro de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao ricardo e manoel - meu livro de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meu livro de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao ricardo e manoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao ricardo e manoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meu livro de amor .

Origineel

Vou escrever no meu livro de amor. Que você é o sonho de um passado meu. Quero revelar meu grande amor. Que esta paixão ainda não morreu. Quantas lembranças meu amor sinto saudades. Daquelas tardes e das noites de verão. Naquelas praias as ondas da felicidade. Batiam forte era a nossa paixão. Refrão. Vou escrever no meu livro de amor. Que você ainda é a minha grande paixão. Quero contar meu amor pro mundo inteiro. Que você é uma história do meu coração. Quantas vezes amor sonhando acordados. Trocando beijos no banco de um jardim. Contando estrelas dos apaixonados. Na madrugada do luar te amei assim. Vou escrever no meu livro de amor. Que você ainda é a minha grande paixão. Amor você precisa curar a minha dor. Volta pra mim vem me tirar é desta solidão

 

Vertaling

Ik zal in mijn boek van de liefde schrijven. Dat jij de droom van mijn verleden bent. Ik wil mijn grote liefde onthullen Dat deze passie nog niet dood is. Hoeveel herinneringen, mijn liefste, mis ik. Van die zomermiddagen en -nachten. Op die stranden de golven van geluk Ze sloegen sterk, het was onze passie. Refrein. Ik zal in mijn liefdesboek schrijven Dat je nog steeds mijn grote passie bent. Ik wil mijn liefde aan de hele wereld vertellen. Dat jij een verhaal uit mijn hart bent. Hoe vaak hebben we niet gedroomd over de liefde Kusjes uitwisselen op een bankje in het park. De sterren tellen van hen die verliefd zijn. In het maanlicht hield ik zo van je. Ik zal in mijn liefdesboek schrijven Dat jij nog steeds mijn grote passie bent. Liefde die je nodig hebt om mijn pijn te helen. Kom terug naar mij en haal me uit deze eenzaamheid