Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao ricardo e manoel Songtekst: motoboy apaixonado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao ricardo e manoel - motoboy apaixonado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van motoboy apaixonado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao ricardo e manoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao ricardo e manoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals motoboy apaixonado .

Origineel

Sou um motobói apaixonado. Procurando por voce. Amor estou desisperado. Não consigo éte esquecer. Foi tão linda a nossa noite. Num quarto de motél juntos. Trocando beijos e abraços. E se esquecendo do mundo. Mas o dia amanhecendo. Não estava mais comigo. Nem deu chances pra mim contar. O que tinha me acontecido. Refrão. Sou um motobói apaixonado. Sentindo a dor da paixão. Foi voce que me arrancou. Outra metade do coração. Teu cheiro ficou grudado. Na minha jaqueta de couro. E sentindo oteu perfume. Vou ficando ainda mais louco. Quero te encontrar. Pra acalmar minha dor. Quero te falar. Que apaixonado estou. Quero te abraçar. Sentir o seu calor. Quero te beijar. São loucuras de amor

 

Vertaling

Ik ben een gepassioneerde motorrijder. Op zoek naar jou. Liefje, ik ben wanhopig. Ik kan je niet vergeten. Onze nacht was zo mooi. Samen in een motelkamer. Kusjes en knuffels uitwisselen. En de wereld vergeten. Maar de dag brak aan. Hij was niet meer bij me. Hij gaf me niet eens de kans om te vertellen Wat er met mij gebeurd was. Refrein. Ik ben een verliefde motorrijder De pijn van passie voelen. Het was jij die weg scheurde Nog een helft van mijn hart. Je geur bleef hangen Op mijn leren jas. En je parfum voelen. Ik word nog gekker. Ik wil je vinden. Om mijn pijn te verzachten. Ik wil het je vertellen. Que me apaixonado estou. Quero te abraçar. Sentir o seu calor. Quero te beijar. Dit zijn gekke dingen om van te houden.