Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao ricardo e manoel Songtekst: no caipirão do amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao ricardo e manoel - no caipirão do amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no caipirão do amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao ricardo e manoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao ricardo e manoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no caipirão do amor .

Origineel

Meu coração esta pegando fogo. Amor estou queimando de paixão. Saudade daqueles beijos que vai. Incediando ainda mais este peão. Amor agora eu estou querendo. De qualquer jeito sentir o seu prazer. No caipirão do amor, no caipirão do amor. Agora eu quero me encontrar com voce. Quero passar com voce um bom momento. Dançando , valsa , tango , xote , e arrasta-pé. Tomando cerveja e matando meus desejos. Fazendo amor até ao amanhecer. Amor estou sentindo a sua falta. E uma semana ja faz um ano pra mim. Eu quero ver voce , apague esta saudade. Que este fogo precisa ter fim. Amor agora eu estou querendo. De qualquer jeito sentir o seu prazer. No caipirão do amor , no caipirão do amor. Agora eu quero me encontrar com voce

 

Vertaling

Mijn hart staat in brand. Liefde, ik brand van passie. Verlangend naar die kussen die gaan. Deze pion nog meer opdringen. Liefde nu wil ik. Hoe dan ook, ik kan je plezier voelen. In de caipirão van de liefde, in de caipirão van de liefde. Nu wil ik je ontmoeten. Ik wil een leuke tijd met je hebben. Dansen, wals, tango, xote, en "arrasta-pé". Bier drinken en mijn verlangens doden. Vrijen tot het ochtendgloren. Liefje, ik mis je. En een week maakt al een jaar voor mij. Ik wil je zien, doof deze nostalgie. Dat deze brand moet stoppen. Liefde, nu wil ik jou. Hoe dan ook, ik kan je plezier voelen. In de caipirão van de liefde, in de caipirão van de liefde. Nu wil ik je ontmoeten