Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao ricardo e manoel Songtekst: quero sonhar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao ricardo e manoel - quero sonhar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quero sonhar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao ricardo e manoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao ricardo e manoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quero sonhar .

Origineel

Agora estou sonhando com você. Meu amor não quero mais acordar. No seu corpo vou me enchendo de prazer. Como é gostoso nesta cama te amar. Amor estou sentindo os seus beijos. O seu corpo fica bem colado em mim. É só você pra matar os meus desejos. Amor eu quero viver sonhando assim. Refrão. Eu não quero mais acordar. Quero ficar sonhando com você. Paixão agora eu quero te amar. Deixe eu sonhar pra mim sentir o seu prazer. Agora estou sonhando com você. Estou vivendo no paraíso do amor. É com você que eu curto a felicidade. Pra mim curar a tristeza e a dor. Esta noite eu não posso acordar. Paixão eu quero sempre sonhar com você. Amor o meu corpo precisa te amar. Quero sonhar pra sentir o seu prazer

 

Vertaling

Nu droom ik van jou. Mijn liefste, ik wil niet meer wakker worden. In jouw lichaam vul ik mezelf met plezier. Hoe goed het is in dit bed om van je te houden. Mijn liefste, ik kan je kussen voelen. Je lichaam is zo dicht bij me. Het is alleen jij om mijn verlangens te doden. Amor eu quero viver dreamando assim. Refrein. Ik wil niet meer wakker worden. Ik wil van je blijven dromen. Passie nu wil ik van je houden. Laat me dromen zodat ik jouw genot kan voelen. Nu droom ik met jou Ik leef in het paradijs van de liefde. Het is met jou dat ik van geluk geniet. Voor mij om het verdriet en de pijn te genezen. Vannacht kan ik niet wakker worden. Passie. Ik wil altijd van je dromen. Mijn lichaam moet van jou houden. Ik wil dromen om jouw plezier te voelen