Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao victor e raul Songtekst: minha doce paixão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao victor e raul - minha doce paixão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van minha doce paixão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao victor e raul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao victor e raul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals minha doce paixão .

Origineel

Eu te amei com a força de um vulcão. Fiz tudo pra ter você. Te guardei dentro do coração. Jamais pensei em te perder. Você chegou sem dizer nada. Seu olhar me dominou. Invadiu a minha vida. Feito um raio me acertou. Vem que eu quero te amar. Não da pra esperar. Meu sonho de amor. Minha doce paixão. Não da pra esperar. Preciso te amar. Menina você é meu sol de verão. O seu amor queima dentro de mim. É um fogo ardente que nunca tem fim. Eu sei que essa chama não vai se apagar

 

Vertaling

Ik hield van je met de kracht van een vulkaan. Ik heb alles gedaan om jou te krijgen. Ik hield je in mijn hart. Ik heb er nooit aan gedacht je te verliezen. Je bent aangekomen zonder iets te zeggen. Je blik overmeesterde me. Je bent mijn leven binnengedrongen. Het raakte me als een bliksemschicht. Kom, ik wil van je houden. Ik kan niet wachten. Mijn droom van de liefde. Mijn zoete passie. Ik kan niet wachten. Ik moet van je houden. Meisje, jij bent mijn zomerzon. Jouw liefde brandt in mij. Het is een brandend vuur dat nooit ophoudt. Ik weet dat deze vlam niet zal doven