Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao victor e raul Songtekst: papo de escola

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao victor e raul - papo de escola ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van papo de escola? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao victor e raul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao victor e raul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals papo de escola .

Origineel

Mandei recado pela sua melhor amiga. Mas acho que ela não deu recado à você. Te esperei na frente da escola pra falar contigo. Saiu pelo portão do fundo só pra não me ver. Eu estava de cabeça quente quando discutimos. Sei que está chateada deu pra perceber. Peço que me perdoe estou arrependido. Quero fazer as pazes preciso te ver. Menina eu te amo, e não vivo sem você. Te quero demais na vida, sem ti não sei viver. Aquela briga que tivemos foi bobagem acabou. Vamos viver juntinhos meu bem esqueça o que passou

 

Vertaling

Ik heb je beste vriend opgepiept. Maar ik denk niet dat ze je heeft opgepiept. Ik wachtte voor de school om met je te praten. Je ging door het achterhek zodat je me niet zou zien. Ik was in een verhitte kop toen we ruzie hadden. Ik weet dat je overstuur bent, ik kon het zien. Ik smeek je me te vergeven. Het spijt me. Ik wil het goedmaken. Ik moet je zien. Meisje, ik hou van je en ik kan niet zonder je leven. Ik wil je te graag in het leven, zonder jou kan ik niet leven. Die ruzie die we hadden was onzin is voorbij. Laten we samen leven mijn liefste vergeet wat er gebeurd is