Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joe amaurot Songtekst: i.m.y

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joe amaurot - i.m.y ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i.m.y? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joe amaurot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joe amaurot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i.m.y .

Origineel

Eye to eye. Body to body. I miss this and I don't want you to party. I gave up all my rational parts. Because there's a fight. And I don't know when it dies. This fight made everything change. I miss you babe can you drop the rage?. Life goes on without you in my bed. I gotta live but my tears will last. I can't stay with you and all those drugs. When I'm with you I feel like I suck. It is my fault that you're with me. You're not a gift, you're just another sin. Honestly I'm happy we are done. Sometimes I miss you and sometimes I don't. To feel blue is just an excuse. When you know this feeling is something. That I refuse. (Eye to eye). (Drop the rage)

 

Vertaling

Oog aan oog. Lichaam tegen lichaam. Ik mis dit en ik wil niet dat je feest. Ik gaf al mijn rationele delen op. Omdat er een gevecht is. En ik weet niet wanneer het sterft. Dit gevecht heeft alles veranderd. Ik mis je schat, kan je je woede laten varen? Het leven gaat verder zonder jou in mijn bed. Ik moet leven maar mijn tranen zullen blijven. Ik kan niet bij jou blijven met al die drugs. Als ik bij jou ben, voel ik me waardeloos. Het is mijn schuld dat je bij me bent. Je bent geen geschenk, je bent gewoon een andere zonde. Eerlijk gezegd ben ik blij dat we klaar zijn. Soms mis ik je en soms niet. Je blauw voelen is gewoon een excuus. Als je weet dat dit gevoel iets is. Dat ik weiger. (Oog in oog). (Laat de woede vallen)