Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joe cocker Songtekst: so good, so right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joe cocker - so good, so right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so good, so right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joe cocker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joe cocker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so good, so right .

Origineel

We're on the shores of nowhere looking out to sea I turn to kiss your face and you laugh at me, you laugh at me How do I feel well I feel like praying, feel like singing Feel so good, so right, to be with you tonight So good, so right, be with you tonight So good, so right, be with you tonight There is no space between the ocean you and me Exchanging life-force as we live and breathe, together we'll be How do I feel, well I feel like being Feel like singing, feel so good, so right Just to be with you tonight So good, so right, be with you tonight So good, so right, be with you tonight How do I feel well I feel like praying, feel like saying Feel so good, so right To be with you tonight So good, so right, be with you tonight So good, so right, be with you tonight

 

Vertaling

We staan aan de kust van nergens en kijken uit over zee Ik draai me om je gezicht te kussen en je lacht me uit, je lacht me uit Hoe voel ik me goed ik voel me als bidden, voel me als zingen Het voelt zo goed, zo juist, om vanavond bij jou te zijn Zo goed, zo juist, vanavond bij jou te zijn Zo goed, zo juist, vanavond bij jou zijn Er is geen ruimte tussen de oceaan jij en ik Levenskracht uitwisselend als we leven en ademen, samen zullen we zijn Hoe voel ik me, nou ik voel me als zijn Zin om te zingen, voelt zo goed, zo juist Just to be with you tonight Zo goed, zo juist, bij jou zijn vanavond Zo goed, zo goed, vanavond bij jou zijn Hoe voel ik me goed ik voel me als bidden, voel me als zeggen Voel me zo goed, zo juist Om bij jou te zijn vanavond Zo goed, zo juist, vanavond bij jou zijn Zo goed, zo juist, vanavond bij jou zijn