Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joe cocker Songtekst: st. james infirmary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joe cocker - st. james infirmary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van st. james infirmary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joe cocker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joe cocker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals st. james infirmary .

Origineel

I went down to St.James infirmary To see my baby there She was stretched out on a cold white table So sweet...so lean...and so fair Let her go...let her go...god bless her Wherever she may be She can search the whole wide world But she'll never find another man like me When I die you can bury me in plain lace shoes Stetson with a twenty dollar hat And put a thirty dollar gold piece on my watch chain And let the fellas know that I died standing pat I went down to St.James infirmary And I stole my baby back She was stretched out on a long white table So sweet...so cold...and so fair

 

Vertaling

Ik ging naar de St.James ziekenboeg om mijn baby daar te zien. Ze lag uitgestrekt op een koude witte tafel. Zo lief...zo mager...en zo eerlijk Laat haar gaan...laat haar gaan...God zegene haar Waar ze ook mag zijn Ze kan de hele wereld afzoeken. Maar ze zal nooit een man als mij vinden. Als ik sterf kun je me begraven in gewone veterschoenen Stetson met een hoed van twintig dollar En een goudstuk van dertig dollar aan mijn horlogeketting hangen En laat de jongens weten dat ik staande ben gestorven Ik ging naar de St. James ziekenboeg En ik stal mijn baby terug Ze lag languit op een lange witte tafel. Zo lief...zo koud...en zo mooi