Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joe jackson Songtekst: sentimental thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joe jackson - sentimental thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sentimental thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joe jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joe jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sentimental thing .

Origineel

We always were the kind of people To take it hard when things would go wrong Little things would bother me And little things would make you cry And after all the confrontations When it comes time for saying goodbye All that I can wonder Is what do I do with these flowers And what do I do with my evenings And what do you do with that ring I'm gonna go now No you can't hold me Not with such a sentimental thing So tell me why I'm feeling nothing And tell me how you can't even cry Little things are logical But if there's a god above then Can it be that love was Just another sentimental thing

 

Vertaling

We waren altijd het soort mensen die het moeilijk hadden als er iets mis ging. Kleine dingen zouden me dwarszitten En kleine dingen zouden je aan het huilen maken En na alle confrontaties Als het tijd is om afscheid te nemen Het enige wat ik me kan afvragen Is wat ik met deze bloemen moet doen En wat doe ik met mijn avonden En wat doe jij met die ring Ik ga nu Nee, je kunt me niet vasthouden Niet met zo'n sentimenteel ding Dus vertel me waarom ik niets voel En vertel me hoe je niet eens kan huilen Kleine dingen zijn logisch Maar als er een god boven is dan Kan het zijn dat liefde Gewoon een sentimenteel ding was