Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john cale Songtekst: leaving it up to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john cale - leaving it up to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leaving it up to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john cale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john cale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leaving it up to you .

Origineel

Looking for a friend, looking everywhere Walked along the boulevard, the boulevard of friends All those mild mannered friends I've got They're careless and they fall down All over the place, all over town I don't want them talking to me 'Cause I'm leaving it, leaving it, leaving it up to you Have to leave it, leave it, leave it up to you All the buildings are breaking down Like the whispering in your heart And it's sordid how life goes on When I could take you apart And if you give me half a chance I'd do it now, I'd do it now, right now, you fascist I know we could all feel safe like Sharon Tate We could give it all up, we could give, give, give it all up And the newspapers, oh the newspapers They'd be listening, listening to me giving it to you And the radio, what about the radios? They'd be listening to me giving it to you Right mama, damn right mama I hear hissing, I hear hissing in the distance I hear the tanks crawling They're crawling over the hill, they're crawling over the hill Like rattlesnakes in the desert sun They're blistering up my spell, they're blistering it up They're breaking it up, they're breaking up my spell And what else is there, what else have I got? What else have I got but that spell? Ah, leaving it, leaving it, I'm leaving it up to you Leaving it, leaving it, leaving it up to you Leaving it, leaving it, leaving it in the cloakroom for you I've got to give it up, I've got to give it up, give it up Up, up, give it up I can't take it

 

Vertaling

Op zoek naar een vriend, overal op zoek Liep langs de boulevard, de boulevard van vrienden Al die milde gemanierde vrienden die ik heb Ze zijn onvoorzichtig en ze vallen Overal, overal in de stad Ik wil niet dat ze met me praten 'Cause I'm leaving it, leaving it, leaving it up to you Have to leave it, leave it, leave it up to you All the buildings are breaking down Zoals het fluisteren in je hart En het is smerig hoe het leven doorgaat When I could take you apart En als je me een halve kans geeft Ik zou het nu doen, ik zou het nu doen, nu meteen, jij fascist Ik weet dat we ons allemaal veilig kunnen voelen zoals Sharon Tate We kunnen het allemaal opgeven, we kunnen het allemaal opgeven En de kranten, oh de kranten Ze zouden luisteren, luisteren naar mij terwijl ik het aan jou geef En de radio, hoe zit het met de radio's? Ze zouden luisteren als ik het aan je gaf. Juist mama, verdomd juist mama Ik hoor gesis, ik hoor gesis in de verte Ik hoor de tanks kruipen Ze kruipen over de heuvel, ze kruipen over de heuvel Als ratelslangen in de woestijnzon Ze blazen mijn betovering op, ze blazen het op Ze breken het op, ze breken mijn betovering op En wat is er nog meer, wat heb ik nog meer? Wat heb ik nog meer, behalve die betovering? Ah, ik laat het, ik laat het, ik laat het aan jou over Ik laat het, ik laat het, ik laat het aan jou over Ik laat het achter, ik laat het achter, ik laat het achter in de garderobe voor jou I've got to give it up, I've got to give it up, give it up Omhoog, omhoog, geef het op Ik kan het niet aan