Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john denver Songtekst: take me home, country roads

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john denver - take me home, country roads ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me home, country roads? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john denver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john denver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me home, country roads .

Origineel

[Verse 1] Almost heaven, West Virginia Blue Ridge Mountains, Shenandoah River Life is old there, older than the trees Younger than the mountains, growing like a breeze [Chorus] Country roads, take me home To the place I belong West Virginia, mountain mamma Take me home, country roads [Verse 2] All my memories gather 'round her Miner's lady, stranger to blue water Dark and dusty, painted on the sky Misty taste of moonshine, teardrops in my eyes [Chorus] Country roads, take me home To the place I belong West Virginia, mountain mamma Take me home, country roads [Bridge] I hear her voice in the morning hour she calls me The radio reminds me of my home far away Driving down the road I get a feeling That I should have been home yesterday, yesterday [Chorus] Country roads, take me home To the place I belong West Virginia, mountain mamma Take me home, country roads Country roads, take me home To the place I belong West Virginia, mountain mamma Take me home, country roads [Outro] Take me home, (down) country roads Take me home, (down) country roads

 

Vertaling

[Verse 1] Bijna hemel, West Virginia Blue Ridge Mountains, Shenandoah River Het leven is daar oud, ouder dan de bomen Jonger dan de bergen, groeiend als een briesje [Chorus] Landwegen, brengen me naar huis Naar de plaats waar ik thuishoor West Virginia, berg mamma Breng me naar huis, landwegen [Verse 2] Al mijn herinneringen verzamelen zich rond haar Mijnwerkers vrouw, vreemdeling van blauw water Donker en stoffig, geschilderd op de hemel Misty taste of moonshine, teardrops in my eyes [Chorus] Landwegen, brengen me naar huis Naar de plaats waar ik thuishoor West Virginia, berg mamma Breng me naar huis, landwegen [Brug] Ik hoor haar stem 's morgens als ze me roept De radio herinnert me aan mijn thuis ver weg Rijdend op de weg krijg ik het gevoel Dat ik gisteren thuis had moeten zijn, gisteren [Chorus] Landwegen, breng me naar huis Naar de plaats waar ik thuishoor West Virginia, berg mamma Breng me naar huis, landwegen Country roads, take me home Naar de plaats waar ik thuishoor West Virginia, berg mamma Breng me naar huis, landwegen [Outro] Take me home, (down) country roads Take me home, (down) country roads