Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john denver Songtekst: the wings that fly us home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john denver - the wings that fly us home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the wings that fly us home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john denver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john denver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the wings that fly us home .

Origineel

There are many ways of being in this circle we call life A wise man seeks an answer, burns his candle through the night Is a jewel just a pebble that found a way to shine Is a hero's blood more righteous than a hobo's sip of wine Did I speak to you one morning on some distant world away Did you save me from an arrow, did you lay me in a grave Were we brothers on a journey, did you teach me how to run Were we broken by the waters, did I lie you in the sun I dreamed you were a prophet in a meadow I dreamed I was a mountain in the wind I dreamed you knelt and touched me with a flower I awoke with this: a flower in my hand I know that love is seeing all the infinite in one In the brotherhood of creatures; who the father, who the son The vision of your goodness will sustain me through the cold Take my hand now to remember when you find yourself alone And the spirit fills the darkness of the heavens It fills the endless yearning of the soul It lives within a star too far to dream of It lives within each part and is the whole It's the fire and the wings that fly us home Fly us home, fly us home

 

Vertaling

Er zijn vele manieren om te zijn in deze cirkel die we leven noemen Een wijze man zoekt een antwoord, brandt zijn kaars door de nacht Is een juweel gewoon een kiezelsteen die een manier vond om te schijnen Is het bloed van een held rechtvaardiger dan de slok wijn van een zwerver Sprak ik tot jou op een morgen op een verre wereld? Heb je me gered van een pijl, heb je me in een graf gelegd Waren wij broeders op reis, heb jij me leren rennen Waren we gebroken door het water, heb ik je in de zon gelegd Ik droomde dat je een profeet was in een weide Ik droomde dat ik een berg was in de wind Ik droomde dat je knielde en me aanraakte met een bloem Ik werd wakker met dit: een bloem in mijn hand Ik weet dat liefde het zien van het oneindige in één is In de broederschap van schepselen; wie de vader, wie de zoon Het visioen van uw goedheid zal mij door de kou heen helpen Neem nu mijn hand om je te herinneren wanneer je alleen bent En de geest vult de duisternis van de hemelen Hij vult het eindeloze verlangen van de ziel Het leeft in een ster te ver om van te dromen Het leeft in elk deel en is het geheel Het is het vuur en de vleugels die ons naar huis vliegen Vlieg ons naar huis, vlieg ons naar huis