Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john denver Songtekst: tradewinds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john denver - tradewinds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tradewinds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john denver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john denver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tradewinds .

Origineel

Ridin' on a tradewind Fillin' my sails with a soft and southerly breeze Livin' on the ocean blue Dreaming' of the islands Rappin' myself in the glow of a tropical moon I never shiver when the sun goes down All the Earth she sings to me Every shallow, every tree Surely my loves shining like the sea I can make you happy If I can I'll take you away on a wave in my arms Never leave you on the edge all alone If you feel like dancin' Rollin' like the water across my sleepless night Makin me a peaceful place All my life to be with you All I ever want to do Knowing you are feeling that way too Distant thunder, heavy seas Rocky Mountain memories Surely I was lost till I found thee Ye Ye Ye

 

Vertaling

Ridin' on a tradewind Vul mijn zeilen met een zacht zuidelijk briesje Levend op de blauwe oceaan Dromend van de eilanden Mezelf wentelend in de gloed van een tropische maan Ik huiver nooit als de zon ondergaat Heel de aarde zingt ze voor mij Elke ondiepte, elke boom Mijn liefdes stralen als de zee Ik kan je gelukkig maken Als ik kan neem ik je mee op een golf in mijn armen Ik laat je nooit alleen op de rand If you feel like dancin' Rollin' like the water across my sleepless night Makin me a peaceful place All my life to be with you All I ever want to do Wetende dat jij je ook zo voelt Distant thunder, heavy seas Rocky Mountain herinneringen Ik was zeker verdwaald tot ik jou vond Ye Ye Ye