Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john denver Songtekst: waiting for a train

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john denver - waiting for a train ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting for a train? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john denver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john denver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting for a train .

Origineel

All around the water tower Waiting for a train A thousand miles away from home Sleeping in the rain I walked up to a brakeman Just to give him a line of talk He said if you've got money I'll see that you don't walk Well I haven't got a nickel Not a penny can 1 show Get off, get off you railroad bum And he slammed that boxcar door Well, he put me off in Texas A state I dearly love The wide open spaces all around me The moon and stars up above Nobody seems to want me Nor to lend me a helping hand I'm on my way from Frisco Going back to Dixieland My pocketbook is empty My heart is full of pain I'm a thousand miles away from home Just waiting for a train

 

Vertaling

Allemaal rond de watertoren Wachtend op een trein Duizend mijl van huis Slapend in de regen liep ik naar een remmer toe Gewoon om hem wat te vertellen Hij zei dat als je geld hebt zal ik ervoor zorgen dat je niet wegloopt. Nou ik heb geen stuiver Geen cent kan ik laten zien Stap uit, stap uit jij spoorweg zwerver En hij sloeg de deur van de wagon dicht Nou, hij zette me af in Texas Een staat waar ik zielsveel van hou The wide open spaces all around me De maan en de sterren daarboven Niemand lijkt me te willen Noch om me een helpende hand te bieden Ik ben op weg van Frisco Going back to Dixieland My pocketbook is empty Mijn hart is vol pijn I'm a thousand miles away from home Just waiting for a train