Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john denver Songtekst: yesterday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john denver - yesterday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yesterday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john denver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john denver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yesterday .

Origineel

Yesterday, all my troubles seemed so far away Now it looks as though they're here to stay Oh, I believe in yesterday Suddenly, I'm not half the man I used to be There's a shadow hanging over me Oh, yesterday came suddenly Why she had to go I don't know she wouldn't say I said something wrong, now I long for yesterday Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Why she had to go I don't know she wouldn't say I said something wrong, now I long for yesterday Yesterday, all my troubles seemed so far away Now it looks as though they're here to stay Oh, I believe in yesterday

 

Vertaling

Gisteren, leken al mijn problemen zo ver weg Nu lijkt het alsof ze hier blijven Oh, ik geloof in gisteren Plotseling, ben ik niet half de man die ik ooit was Er hangt een schaduw over me heen Oh, gisteren kwam plotseling Waarom ze moest gaan weet ik niet, wilde ze niet zeggen Ik zei iets verkeerds, nu verlang ik naar gisteren Gisteren was liefde zo'n makkelijk spel om te spelen Nu heb ik een plek nodig om me te verstoppen Oh, ik geloof in gisteren Waarom ze moest gaan weet ik niet, wilde ze niet zeggen Ik zei iets verkeerds, nu verlang ik naar gisteren Gisteren leken al mijn problemen zo ver weg Nu lijkt het alsof ze hier blijven Oh, ik geloof in gisteren