Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john fogerty Songtekst: wasn’t that a woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john fogerty - wasn’t that a woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wasn’t that a woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john fogerty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john fogerty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wasn’t that a woman .

Origineel

Ooh! Wasn't that a woman! Wasn't that a woman! Wasn't that a woman! Wasn't that a woman! Oh, yeah! (Wasn't that a woman) Took me by surprise (Wasn't that a woman) Uh-huh, right between the eyes (Wasn't that a woman) Well, I hope to believe (Wasn't that a woman) Made a schoolboy outta me Oh yeah, I got it badly, ain't too much to figure out; Bam boom, and she had me. Oh yeah, oh yeah, oh yeah (Wasn't that a woman) Watch me, watch me, watch me runnin' down the line (Wasn't that a woman) Ain't she fine, ain't she fine; (Wasn't that a woman) Well I'm chasin' after that (Wasn't that a woman) Uh-huh, pure Cadillac How! Oh, yeah! Oh yeah, I got it badly, ain't too much to figure out; Bam boom, and she had me. Oh yeah, oh yeah, oh yeah (Wasn't that a woman) Whoa smile on my face (Wasn't that a woman) Turn every head in the place; (Wasn't that a woman) Oww, such sweet agony (Wasn't that a woman) Whoa 'cause she's leavin' here with me! Wasn't that a woman!...

 

Vertaling

Ooh! Was dat geen vrouw! Was dat geen vrouw! Was dat geen vrouw! Was dat geen vrouw! Oh, ja! (Was dat niet een vrouw) Nam me bij verrassing Uh-huh, recht tussen mijn ogen Nou, ik hoop te geloven Maakte een schooljongen van me Oh ja, ik heb het slecht, is niet te veel om uit te vinden; Bam boem, en ze had me. Oh ja, oh ja, oh ja (Was dat geen vrouw) Watch me, watch me, watch me runnin' down the line Was dat geen vrouw Is ze niet goed, is ze niet goed; Nou, ik ga er achteraan Uh-huh, pure Cadillac Hoe. Oh, yeah! Oh yeah, I got it badly, ain't too much to figure out; Bam boem, en ze had me. Oh yeah, oh yeah, oh yeah (Was dat geen vrouw) Whoa lach op mijn gezicht (Was dat geen vrouw) Draai elk hoofd in de plaats; Oww, zo'n zoete lijdensweg Whoa, want ze gaat hier weg met mij! Was dat geen vrouw!...