Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john hiatt Songtekst: the crush

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john hiatt - the crush ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the crush? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john hiatt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john hiatt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the crush .

Origineel

First time I laid eyes on you I checked myself right on outta this world Just one thing can bring me back from this here heart attack And that's your sweet lovin', girl Ooooh your huggin' and kissin' I know it makes a dead man's light come on You put the crush on me Little girl can't you see that I'm gone Now I ain't gonna listen to reason Ain't no excuse for the way that I feel Before a word was spoke I knew it weren't no joke Baby this love is real They say you gotta take time to know her But I just can't wait that long You put the crush on me Little girl can't you see That I'm gone You put the crush, crush Ooooooh what a rush I can't begin to speak of all of your charms You put the crush, crush Uh Now I can't be satisfied until I'm wrapped up in your arms Ain't that some some lovin baby You got to know I'm ain't puttin you on You put the crush on me, little girl can't you see that I'm gone You read about these kind of feelin's But they always happen to somebody else I got this feelin' from you That you want me too Girl, I just can't help myself Now this is once in a lifetime And I just can't get you walk on You put the crush on me, little girl can't you see that I'm gone You put the crush on me, little girl can't you see that I'm gone You put the crush, crush Ooooooh what a rush I can't begin to speak of all of your charms You put the crush, crush Uuuuuh Now I can't be satisfied 'till I'm wrapped up in your arms Ain't that some some lovin baby You got to know I'm ain't puttin you on You put the crush on me, little girl can't you see that I'm gone You put the crush on me girl Yes, you did You put the crush on me...

 

Vertaling

De eerste keer dat ik je zag Ik checkte mezelf recht op uit deze wereld Slechts een ding kan me terugbrengen van deze hartaanval And that's your sweet lovin', girl Ooooh je knuffelen en kussen I know it makes a dead man's light come on Je bent verliefd op mij Kleine meid kan je niet zien dat ik weg ben Nu luister ik niet meer naar rede Er is geen excuus voor hoe ik me voel Voordat er een woord was gesproken wist ik dat het geen grap was Schatje, deze liefde is echt Ze zeggen dat je tijd moet nemen om haar te leren kennen Maar ik kan gewoon niet zo lang wachten You put the crush on me Kleine meid, kan je niet zien That I'm gone You put the crush, crush Ooooooh wat een kick Ik kan niet beginnen te spreken over al je charmes You put the crush, crush Uh Now I can't be satisfied until I'm wrapped up in your arms Ain't that some lovin baby Je moet weten dat ik je niet voor de gek houd Je bent verliefd op me, kleine meid kan je niet zien dat ik weg ben Je leest over dit soort gevoelens Maar ze gebeuren altijd bij iemand anders Ik heb dit gevoel van jou Dat je mij ook wilt Meisje, ik kan het gewoon niet helpen Now this is once in a lifetime And I just can't get you walk on Je bent verliefd op me, meisje, kan je niet zien dat ik weg ben Je bent verliefd op me, meisje, zie je niet dat ik weg ben You put the crush, crush Ooooooh wat een kick Ik kan niet beginnen te spreken over al je charmes You put the crush, crush Uuuuuh Nu kan ik niet tevreden zijn tot ik in je armen gewikkeld ben Ain't that some lovin baby You got to know I'm ain't puttin you on Je bent verliefd op me, meisje, zie je niet dat ik weg ben Je bent verliefd op me geworden, meisje Ja, dat deed je. Je bent verliefd op me...