Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john lee hooker Songtekst: i can’t believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john lee hooker - i can’t believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can’t believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john lee hooker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john lee hooker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can’t believe .

Origineel

[Verse 1] I can't believe, baby, I can’t believe you puttin' it down I just can't believe, baby I can’t believe, I can't believe you puttin' it down All the things I did for you, baby I don't believe, I don't believe you puttin' it down Everybody tell me, baby, honey child, you got another man Mmmm, everybody tell me, little girl, you got another man But I can't believe, I just can't believe, baby I just can’t believe, honey child, you puttin’ it down [Verse 2] I just don't believe, baby I just don’t believe, baby, honey child You puttin' it down I don't care what everybody sayin' I still love you, baby I’m gonna stick by your side I can't believe

 

Vertaling

[Verse 1] Ik kan het niet geloven, baby, I can't believe you puttin' it down I just can't believe, baby Ik kan niet geloven, ik kan niet geloven dat je het neerlegt Al de dingen die ik voor je gedaan heb, baby Ik kan niet geloven, ik kan niet geloven dat je het neerlegt Iedereen vertelt me, baby, liefje, dat je een andere man hebt Mmmm, iedereen zegt me, kleine meid, je hebt een andere man But I can't believe, I just can't believe, baby I just can't believe, honey child, you puttin' it down [Verse 2] I just don't believe, baby I just don't believe, baby, honey child You puttin' it down I don't care what everybody sayin' I still love you, baby I'm gonna stick by your side I can't believe