Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john lee hooker Songtekst: i love ya baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john lee hooker - i love ya baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love ya baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john lee hooker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john lee hooker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love ya baby .

Origineel

God knows I love you Tell me what I do God knows I love you Tell me what I do And I do anything Just to make love to you I wanna hug you and kiss you When you come my arms all on I wanna hug you and kiss you When you come my arms all on Then you know, about down Wanna make love to you Have so much trouble Don't know what to do Have so much trouble Don't know what to do I love you baby And I tell you baby what I do I wanna hug you and kiss you When you come my arms all on I wanna hug you and kiss you When you come my arms all on Then you know, about down Wanna make love to you And now and then, baby I love you so

 

Vertaling

God weet dat ik van je hou Zeg me wat ik doe God weet dat ik van je hou Zeg me wat ik doe En ik doe alles Alleen om met je te vrijen Ik wil je omhelzen en kussen Als je in mijn armen komt Ik wil je omhelzen en kussen Als je in mijn armen komt Then you know, about down Wanna make love to you Have so much trouble Weet niet wat te doen Have so much trouble Don't know what to do I love you baby En ik vertel je baby wat ik doe Ik wil je omhelzen en kussen When you come my arms all on Ik wil je omhelzen en kussen When you come my arms all on Then you know, about down Wanna make love to you En nu en dan, baby ik hou zo van je