Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john lee hooker Songtekst: i’m goin’ upstairs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john lee hooker - i’m goin’ upstairs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m goin’ upstairs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john lee hooker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john lee hooker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m goin’ upstairs .

Origineel

(John Lee Hooker) I'm goin' upstairs, and bring down all of my clothes I'm goin' upstairs, and bring down all of my clothes Where I go baby, you will never know My mother dead and gone, my father don't want me around My mother dead and gone, my father don't want me around Don't you know baby, I ain't got no place to go You know, you know, you don't want me no more (spoken: no you don't) You know, you know, baby you don't want me no more You can love babe, with your younger stud, baby Ho-ho-ho-ho-ho Got a house on the water, you know I don't need no land (spoken: Have mercy on me) Got a house on the water, you know I don't need no land When I'm dead and gone, bury me in the deep blue sea Hmm-mmm, ho-ho-ho-ho-ho

 

Vertaling

(John Lee Hooker) I'm goin' upstairs, and bring down all of my clothes I'm goin' upstairs, and bring down all of my clothes Where I go baby, you will never know Mijn moeder is dood en weg, mijn vader wil me niet in de buurt Mijn moeder is dood en weg, mijn vader wil me niet in de buurt hebben Weet je het niet schat, ik kan nergens heen Je weet het, je weet het, je wilt me niet meer Nee, dat wil je niet Je weet het, je weet het, baby je wilt me niet meer Je kunt liefhebben, babe, met je jongere dekhengst, baby Ho-ho-ho-ho-ho Got a house on the water, you know I don't need no land (gesproken: Heb medelijden met mij) Got a house on the water, you know I don't need no land Als ik dood en weg ben, begraaf me dan in de diepe blauwe zee Hmm-mmm, ho-ho-ho-ho-ho