Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john lee hooker Songtekst: key to the highway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john lee hooker - key to the highway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van key to the highway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john lee hooker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john lee hooker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals key to the highway .

Origineel

I got the key to the highway Dear Lord, I'm bound to go I'm gonna roam this highway Until [Incomprehensible] Yes, when the moon peep o'er the mountain Honey, I'll be on my way I'm gonna roam this highway Until [Incomprehensible] Give me one, one more kiss, honey Honey, before I go 'Cause when I leave this time I won't be back no more So long, so long, baby Honey, I must say goodbye When I leave this time, baby I ain't coming back home no more Yes, I left my baby Standing at the back door cryin' She said, "I hate to see you go, daddy Honey, take care of yourself" Give me one more kiss, mama Honey, before I go 'Cause I leave this time, mama I won't be back no more Won't be back no more Back no more

 

Vertaling

Ik heb de sleutel van de snelweg Lieve Heer, ik ben gebonden om te gaan Ik ga zwerven op deze snelweg Tot [Onbegrijpelijk] Ja, als de maan over de berg gloort Schat, ik zal op weg zijn I'm gonna roam this highway Until [Onbegrijpelijk] Geef me nog één kus, schat Lieverd, voor ik ga Want als ik deze keer vertrek kom ik niet meer terug Tot ziens, tot ziens, schat Schat, ik moet afscheid nemen Als ik deze keer vertrek, schatje kom ik niet meer thuis Ja, ik liet mijn baby achter Bij de achterdeur staan huilen Ze zei, "Ik haat het om je te zien gaan, papa Schatje, pas goed op jezelf. Geef me nog een kus, mama Schatje, voor ik ga Want deze keer ga ik weg, mama Ik kom niet meer terug Ik kom niet meer terug Ik kom niet meer terug