Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john lee hooker Songtekst: my own fault

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john lee hooker - my own fault ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my own fault? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john lee hooker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john lee hooker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my own fault .

Origineel

It's my own fault, darlin', that you treat me the way you do It's my own fault, darlin', caused you treat me the way you do When you left me, darlin', I was callin' from town to town Oh, won't you give me one more chance? Oh, baby, won't you give me one more chance? Baby, I'll prove that I'm in love with you; you know I'll be travelin' no more It's my own fault, darlin', I made you treat me the way you do It's my own fault, darlin', I made you treat me the way you do Baby, I go alone; I just realized all I did Oh, goodbye, baby; I know we may never meet again Oh, goodbye, baby; I know we may never meet again But it's my own fault, darlin'--I made you treat me the way you did

 

Vertaling

Het is mijn eigen schuld, schat, dat je me behandelt zoals je doet Het is mijn eigen schuld, schat, dat je me behandelt zoals je doet Toen je me verliet, schat, belde ik van stad naar stad Oh, wil je me niet nog een kans geven? Oh, baby, wil je me niet nog een kans geven? Schatje, ik zal bewijzen dat ik verliefd op je ben; je weet dat ik niet meer zal reizen Het is mijn eigen schuld, schat, ik heb je me laten behandelen zoals je doet Het is mijn eigen schuld, schat, Ik heb je me laten behandelen zoals je doet Schatje, ik ga alleen, ik realiseer me net wat ik allemaal gedaan heb Oh, vaarwel, baby; Ik weet dat we elkaar misschien nooit meer zullen zien Oh, vaarwel, baby; Ik weet dat we elkaar misschien nooit meer zullen zien Maar het is mijn eigen schuld, schat. Ik heb je me zo laten behandelen