Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john lee hooker Songtekst: no one told me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john lee hooker - no one told me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no one told me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john lee hooker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john lee hooker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no one told me .

Origineel

[Verse 1] No one told me, just a feeling that I had on my mind That you didn't love me, you didn't want me [Refrain] Was the feeling that I had on my mind [Verse 2] You don't love me, no one told me I can tell by the way you do [Refrain] Just a feelin' that I had in my mind [Verse 3] When you go out and never come home on time You always late when you come home But then, no one told me [Refrain] Just a feelin' that I had on my mind [Verse 4] People talkin' all over town That you're sayin' you're gonna put me down Why don't you tell me yourself? But, I know 'Cause no one told me [Refrain] It's just somethin' I had on my mind [Outro] Yes, yes

 

Vertaling

[Verse 1] No one told me, just a feeling that I had on my mind Dat je niet van me hield, dat je me niet wilde [Refrein] Was het gevoel dat ik in mijn hoofd had [Vers 2] Je houdt niet van me, niemand heeft het me verteld Ik zie het aan de manier waarop je doet [Refrein] Just a feelin' that I had in my mind [Verse 3] When you go out and never come home on time Je bent altijd te laat als je thuiskomt But then, no one told me [Refrein] Just a feelin' that I had on my mind [Verse 4] People talkin' all over town That you're sayin' you're gonna put me down Why don't you tell me yourself? Maar, ik weet het 'Cause no one told me [Refrein] It's just somethin' I had on my mind [Outro] Ja, ja