Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john legend Songtekst: bridge over troubled water live

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john legend - bridge over troubled water live ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bridge over troubled water live? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john legend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john legend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bridge over troubled water live .

Origineel

When you're weary Feeling small When tears are in your eyes I will dry them all I'm on your side Oh when times get rough And friends just can't be found Like a bridge over troubled water I will lay me down Like a bridge over troubled water I will lay me down When you're down and out When you're on the street When evening falls so hard I will comfort you I'll take your part When darkness comes And pain is all around Like a bridge over troubled water I will lay me down Like a bridge over troubled water I will lay me down

 

Vertaling

Als je moe bent Je klein voelt Als je tranen in je ogen hebt zal ik ze allemaal drogen Ik sta aan jouw kant Oh als de tijden zwaar worden En vrienden gewoon niet gevonden kunnen worden Als een brug over troebel water zal ik me neerleggen Als een brug over troebel water zal ik me neerleggen When you're down and out Wanneer je op straat staat Wanneer de avond zo hard valt zal ik je troosten Ik zal jouw deel nemen Wanneer de duisternis komt En pijn overal is Als een brug over troebel water zal ik me neerleggen Als een brug over troebel water I will lay me down