Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john legend Songtekst: if this world were mine (feat. imani uzuri)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john legend - if this world were mine (feat. imani uzuri) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if this world were mine (feat. imani uzuri)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john legend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john legend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if this world were mine (feat. imani uzuri) .

Origineel

[John Legend] If this world were mine, I would place at your feet All that I own, you've been so good to me If this world were mine I'd give you the flowers, the birds and the bees And you'd be always beside me, be all that I need If this world were mine, I'd give you anything [Imani Uzuri] If this world were mine, I would make you a king With wealth untold you could have anything If this world were mine I'd give you each so sunny and blue And if you wanted the moonlight, I'd give you that too If this world were mine I'd give you anything [John Legend] Oh baby, you're my inspiration And there's no hesitation When you want me, all you gotta do is call me [Imani Uzuri] Oh baby, you are my constellation And I feel so much sensation When I'm in your arms, when you squeeze me [John Legend] The way that you do [Imani] Ooh, the way that you love me more [John] The way that you do [Imani] Ooh, the way that you love me [John] Every sky would be blue as long as you're loving me, baby [Imani] When I'm here in your arms, life is so wonderful, my love [both] 0o 0o 0o 0o 0o 0o 0o Give me pretty loving, baby Give me pretty loving, honey Keep on loving me, baby 0o 0o 0o 0o 0o 0o 0o You know I need you, honey You know I need you, baby Keep on loving me [John] Loving me the way [Imani] The way you do I love the way that you, the way that you You love me, baby [2x] [both] The world would be yours The world would be yours Yeah yeah yeah yeah Keep on loving me Keep on loving me [4x] [John] The world would be yours [Imani] If you believe...

 

Vertaling

[John Legend] Als deze wereld van mij was, I would place at your feet Alles wat ik bezit, je bent zo goed voor me geweest Als deze wereld van mij was Ik zou je de bloemen geven, de vogels en de bijen En je zou altijd naast me zijn, alles wat ik nodig heb Als deze wereld van mij was, zou ik je alles geven [Imani Uzuri] Als deze wereld van mij was, zou ik je koning maken Met onnoemelijke rijkdom zou je alles kunnen hebben Als deze wereld van mij was zou ik je alles geven zo zonnig en blauw En als je het maanlicht wilde, zou ik je dat ook geven If this world were mine I'd give you anything [John Legend] Oh baby, you're my inspiration And there's no hesitation When you want me, all you gotta do is call me [Imani Uzuri] Oh baby, jij bent mijn constellatie En ik voel zoveel sensatie When I'm in your arms, when you squeeze me [John Legend] De manier waarop je dat doet [Imani] Ooh, de manier waarop je van me houdt more [John] The way that you do [Imani] Ooh, the way that you love me [John] Elke hemel zou blauw zijn zolang jij van mij houdt, baby [Imani] Als ik hier in je armen ben, is het leven zo mooi, mijn liefste [beiden] 0o 0o 0o 0o 0o 0o 0o Geef me mooie liefde, schat Geef me mooie liefde, schat Blijf van me houden, schat 0o 0o 0o 0o 0o 0o 0o Je weet dat ik je nodig heb, schat Je weet dat ik je nodig heb, schat Blijf van me houden [John] Hou van me zoals het moet [Imani] Zoals jij dat doet Ik hou van de manier waarop je, de manier waarop je You love me, baby [2x] [beiden] De wereld zou van jou zijn De wereld zou van jou zijn Yeah yeah yeah yeah Blijf van me houden Blijf van me houden [4x] [John] De wereld zal van jou zijn [Imani] Als je gelooft...