Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Legend Songtekst: Made For Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Legend - Made For Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Made For Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Legend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Legend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Made For Love .

Origineel

I was in here for you We were made to love We were made to love You was in for me too We were made to love We were made to love [Verse 1] Oooh I’ve never seen anything It’s much more than you and me Extraordinary machine Oooh I’ve never loved, I’ve never loved Never loved someone like this All I know is… [Hook x3] [Verse 2] Oooh, have you ever known We laid your eyes on The perfect work of art I knew right from the start Oooh, I was never sure of a God before But I know he must exist He created this… [Hook x3]

 

Vertaling

Ik was hier voor u We zijn gemaakt om te houden We zijn gemaakt om te houden Je was voor mij ook We zijn gemaakt om te houden We zijn gemaakt om te houden [Verse 1] Oooh Ik heb nog nooit iets gezien Het is veel meer dan jij en ik Buitengewone machine Oooh Ik heb nog nooit liefgehad, heb ik nooit gehouden Nooit van iemand gehouden als dit Alles wat ik weet is ... [Hook x3] [Verse 2] Oooh, heb je ooit gekend We legden je ogen op De perfecte kunstwerk Ik wist vanaf het begin Oooh, ik was nooit zeker van een Godvoor Maar ik weet dat hij moet bestaan Hij creëerde dit ... [Hook x3]