Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john legend Songtekst: show me (encore)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john legend - show me (encore) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show me (encore)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john legend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john legend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show me (encore) .

Origineel

I realized as I lay down to sleep We haven't spoke in weeks So many things that I'd like to know Come have a talk with me I need a sign, something I can see Why all the mystery? I try not to fall for make believe But what is reality? Where do we go? What do we know? Life has to have a meaning Show me the light Show me the way Show that you're listening Show me that you love me Show me that you walk with me Hopefully, just above me Heaven's watching over me Guess it's funny how I say thanks to you For all you've given me Sometimes the price of what you gave to me I can't stop questioning O God of love, peace, and mercy Why so much suffering? I pray for the world, it gets worse to me Wonder if you're listening When people go Why do they go? Why don't you choose me? But someday I know I'm gonna go I hope you're waiting for me Show me that you love me Show me that you walk with me Hopefully, just above me Heaven's watching over me Maybe we'll talk Some other night Right now I'll take it easy Won't spent my time Waiting to die Enjoy the life I'm living Show me that you love me Show me that you walk with me Hopefully, just above me Heaven's watching over me

 

Vertaling

Ik realiseerde me toen ik ging slapen We hebben elkaar al weken niet gesproken. Zoveel dingen die ik zou willen weten Kom met me praten Ik heb een teken nodig, iets wat ik kan zien Waarom al die geheimzinnigheid? Ik probeer niet te geloven Maar wat is de realiteit? Waar gaan we heen? Wat weten we? Het leven moet een betekenis hebben Toon me het licht Toon me de weg Laat zien dat je luistert Laat me zien dat je van me houdt Laat me zien dat je met me meeloopt Hopelijk, net boven mij De hemel waakt over me Guess it's funny how I say thanks to you Voor alles wat je me gegeven hebt Soms is de prijs van wat je me gaf Ik kan niet stoppen met vragen O God van liefde, vrede en barmhartigheid Waarom zoveel lijden? Ik bid voor de wereld, het wordt erger voor mij Vraag me af of U luistert Als mensen gaan Waarom gaan ze? Waarom kies je mij niet? Maar op een dag weet ik dat ik zal gaan Ik hoop dat je op me wacht Laat me zien dat je van me houdt Laat me zien dat je met me meeloopt Hopelijk, net boven me De hemel waakt over me Misschien zullen we praten Een andere nacht Op dit moment doe ik het rustig aan Ik zal mijn tijd niet verdoen Wachten om te sterven Genieten van het leven dat ik leef Laat me zien dat je van me houdt Laat me zien dat je met me meeloopt Hopelijk, net boven mij De hemel waakt over mij