Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Legend Songtekst: Stay With Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Legend - Stay With Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stay With Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Legend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Legend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stay With Me .

Origineel

We've been together for a while now We're growing stronger everyday now It feels so good and there's no doubt I will stay with you as each morning brings sunrise And the flowers bloom in springtime On my love you can rely And I'll stay with you Oh I'll stay with you through the ups and the downs Oh I'll stay with you when no one else is around And when the dark clouds arrive I will stay by your side I know we'll be alright I will stay with you Though relationships can get old They have the tendency to grow cold We have something like miracle Yeah, and I'll stay with you Oh I'll stay with you through the ups and the downs Oh I'll stay with you when no one else is around And when the dark clouds arrive I will stay by your side I know we'll be alright I will stay with you And there will be heartaches and pains, yes it will But through it all, we will remain In this life, we all know Friends may come, and they may go Through the years I know I will stay And in the end I know that we'll find Love so beautiful and divine We'll be lovers for the lifetime, yeah And I'll stay with you I will stay with you Oh I'll stay with you through the ups and the downs Oh I'll stay with you when no one else is around And when the dark clouds arrive I will stay by your side I know we'll be alright I will stay with you Everything will be fine And I will stay with you Through the end of time I will stay with

 

Vertaling

We zijn samen voor een tijdje We zijn steeds sterker alledaagse nu Het voelt zo goed en er is geen twijfel Ik zal bij je blijven als elke ochtend brengt zonsopkomst En de bloemen bloeien in het voorjaar Op mijn liefde u kunt vertrouwen En ik zal bij je blijven Oh ik blijf bij u door de ups en downs Oh ik zal bij je blijven als er niemand anders is rond En wanneer de donkere wolken aankomen Ik blijf aan uw zijde Ik weet dat we wel goed Ik zal bij je blijven Hoewel relaties kunt krijgen oude Ze hebben de neiging om te groeien koude We hebben zoiets als wonder Ja, en ik zal bij je blijven Oh ik blijf bij u door de ups en downs Oh ik zal bij je blijven als er niemand anders is rond En wanneer de donkere wolken aankomen Ik blijf aan uw zijde Ik weet dat we wel goed Ik zal bij je blijven En er zullen verdriet en pijn, ja het zal Maar door dit alles, zullen we blijven In dit leven, we weten allemaal Vrienden kunnen komen, en ze kunnen gaan Door de jaren heen weet ik Ik blijf En op het eind weet ikdat we vinden Liefde zo mooi en goddelijke We zijn liefhebbers voor de levensduur, ja En ik zal bij je blijven Ik zal bij je blijven Oh ik blijf bij u door de ups en downs Oh ik zal bij je blijven als er niemand anders is rond En wanneer de donkere wolken aankomen Ik blijf aan uw zijde Ik weet dat we wel goed Ik zal bij je blijven Alles komt in orde En ik zal bij je blijven Door middel van het einde der tijden Ik blijf bij