Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john legend Songtekst: what you do to me (piano demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john legend - what you do to me (piano demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what you do to me (piano demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john legend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john legend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what you do to me (piano demo) .

Origineel

[Verse 1] Go from zero to a hundred and up it crazy Don't believe when you say that you fuckin' hate me, yeah You come in, use your body, to motivate me Cause every fight ends up with your legs around me, your legs around me, oh Your legs around me, oh We rise, we fall, we take it all, oh oh One thing I know; still want it all [Chorus] That's what you do to me That's what you do to me That's what you do You blowin' up my mind, screamin' through the night Make me love and hate you at the same time That's what you do to me Yeah That's what you do to me Oh That's what you do You always do me right Make me feel like I, I would die if you were out of my life That's what you do to me Oh Do it, do it, do it Yeah [Verse 2] I could run, I could leave, but no, I don't wanna Well I guess I'm obsessed with your kind of torture The good kind of torture Oh, we rise, we fall, we wreck it all You kill me with every kiss, I want it all [Chorus] That's what you do to me That's what you do to me That's what you do You blowin' up my mind, screamin' through the night Make me love and hate you at the same time That's what you do to me Yeah That's what you do to me Oh That's what you do You always do me right Make me feel like I, I would die if you were out of my life That's what you do to me [Bridge] I don't know how you got a hold on me, baby I don't know how you got a hold [Chorus] That's what you do to me That's what you do to me Oh That's what you do, you blowin' up my mind Screamin' through the night Make me love and hate you at the same time That's what you do to me Oh That's what you do to me Oh That's what you do You always do me right Make me feel like I, I would die if you were out of my life That's what you do to me Oh Do it, do it, do it Yeah Oh Do it, do it, do it Oh That's what you do to me

 

Vertaling

[Verse 1] Go from zero to a hundred and up it crazy Geloof niet als je zegt dat je me verdomme haat, ja Je komt binnen, gebruikt je lichaam, om me te motiveren Cause every fight ends up with your legs around me, your legs around me, oh Je benen om me heen, oh We stijgen, we vallen, we nemen het allemaal, oh oh One thing I know; still want it all [refrein] Dat is wat je me aandoet Dat is wat je met me doet Dat is wat je doet Je blaast mijn geest op, schreeuwend door de nacht Je laat me van je houden en je tegelijkertijd haten Dat is wat je met me doet Yeah Dat is wat je met me doet Oh Dat is wat je doet Je doet me altijd goed Je geeft me het gevoel dat ik zou sterven als jij uit mijn leven was Dat is wat je met me doet Oh Doe het, doe het, doe het Yeah [Verse 2] Ik kan weglopen, ik kan weggaan, maar nee, ik wil niet Nou ik denk dat ik geobsedeerd ben door jouw soort marteling De goede soort van marteling Oh, we stijgen, we vallen, we vernielen alles Je doodt me met elke kus, ik wil het allemaal [refrein] Dat is wat je me aandoet Dat is wat je met me doet Dat is wat je doet Je blaast mijn geest op, schreeuwend door de nacht Je laat me van je houden en je tegelijkertijd haten Dat is wat je met me doet Yeah dat is wat je met me doet Oh That's what you do Je doet me altijd goed Je geeft me het gevoel dat ik zou sterven als jij uit mijn leven was Dat is wat je me aandoet [Bridge] Ik weet niet hoe je me in je greep hebt, baby I don't know how you got a hold [refrein] Dat is wat je me aandoet Dat is wat je met me doet Oh That's what you do, you blowin' up my mind Screamin' through the night Ik hou van je en haat je tegelijkertijd Dat is wat je met me doet Oh Dat is wat je met me doet Oh That's what you do Je doet me altijd goed Je geeft me het gevoel dat ik, ik zou sterven als jij uit mijn leven was That's what you do to me Oh Doe het, doe het, doe het Yeah Oh Doe het, doe het, doe het Oh That's what you do to me