Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Leggend Songtekst: All Of Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Leggend - All Of Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All Of Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Leggend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Leggend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All Of Me .

Origineel

[Verse 1:] What would I do without your smart mouth Drawing me in, and you kicking me out Got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magical mystery ride And I'm so dizzy, don't know what hit me, but I'll be alright [Bridge:] My head's under water But I'm breathing fine You're crazy and I'm out of my mind [Chorus:] 'Cause all of me Loves all of you Love your curves and all your edges All your perfect imperfections Give your all to me I'll give my all to you You're my end and my beginning Even when I lose I'm winning 'Cause I give you all, all of me And you give me all, all of you, oh [Verse 2:] How many times do I have to tell you Even when you're crying you're beautiful too The world is beating you down, I'm around through every mood You're my downfall, you're my muse My worst distraction, my rhythm and blues I can't stop singing, it's ringing, in my head for you [Bridge:] My head's under water But I'm breathing fine You're crazy and I'm out of my mind [Chorus:] 'Cause all of me Loves all of you Love your curves and all your edges All your perfect imperfections Give your all to me I'll give my all to you You're my end and my beginning Even when I lose I'm winning 'Cause I give you all of me And you give me all, all of you, oh Give me all of you Cards on the table, we're both showing hearts Risking it all, though it's hard [Chorus:] 'Cause all of me Loves all of you Love your curves and all your edges All your perfect imperfections Give your all to me I'll give my all to you You're my end and my beginning Even when I lose I'm winning 'Cause I give you all of me And you give me all of you I give you all, all of me And you give me all, all of you, oh

 

Vertaling

[Verse 1:] Wat zou ik doen zonder uw slimme mond Tekenen me in, en je hebt me schoppen uit Raakte mijn hoofd spinnen, geen grapje, ik kan niet pin je naar beneden Wat er gaande is in dat mooie gedachten Ik ben op je magische mysterie rit En ik ben zo duizelig, weet niet wat me te slaan, maar ik be alright [Bridge:] Mijn hoofd is onder water Maar ik ben ademhaling prima Je bent gek en ik ben uit mijn gedachten [Chorus:] Want alles wat van mij Houdt u allen Hou van je rondingen en al uw randen Al uw perfecte imperfecties Geef jealles voor mij Ik zal mijn alles aan u geven Je bent mijn einde en mijn begin Zelfs als ik verlies ben ik winnen Want ik geef u allen, allen van mij En je me alles te geven, jullie allemaal, oh [Verse 2:] Hoe vaak moet ik nog zeggen Zelfs wanneer je huilt je mooi bent te De wereld klopt je naar beneden, ik ben rond door elke stemming Je bent mijn ondergang, je bent mijn muze Mijn ergste afleiding, mijn ritme en blues Ik kan niet stoppen met zingen, het is rinkelen, in mijn hoofd voor u [Bridge:] Mijn hoofd is onder water Maar ik benademhaling fijne Je bent gek en ik ben uit mijn gedachten [Chorus:] Want alles wat van mij Houdt u allen Hou van je rondingen en al uw randen Al uw perfecte imperfecties Geef je helemaal voor mij Ik zal mijn alles aan u geven Je bent mijn einde en mijn begin Zelfs als ik verlies ben ik winnen Omdat ik jullie allemaal van mij En je me alles te geven, jullie allemaal, oh Geef me jullie allemaal Kaarten op tafel, we allebei zien harten Riskeren het allemaal, al is het moeilijk [Chorus:] Want alles wat van mij Houdt u allen Hou van jebochten en al uw randen Al uw perfecte imperfecties Geef je helemaal voor mij Ik zal mijn alles aan u geven Je bent mijn einde en mijn begin Zelfs als ik verlies ben ik winnen Omdat ik jullie allemaal van mij En je geeft me alles van je Ik geef je alles, alles van mij En je me alles te geven, jullie allemaal, oh