Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Leggent Songtekst: All Of Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Leggent - All Of Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All Of Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Leggent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Leggent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All Of Me .

Origineel

[Chorus:] 'Cause all of me Loves all of you Love your curves and all your edges All your perfect imperfections Give your all to me I'll give my all to you You're my end and my beginning Even when I lose I'm winning 'Cause I give you all of me And you give me all of you, oh [Verse 2:] How many times do I have to tell you Even when you're crying you're beautiful too The world is beating you down, I'm around through every mood You're my downfall, you're my muse My worst distraction, my rhythm and blues I can't stop singing, it's ringing, in my head for you [Bridge:] My head's under water But I'm breathing fine You're crazy and I'm out of my mind [Chorus:] 'Cause all of me Loves all of you Love your curves and all your edges All your perfect imperfections Give your all to me I'll give my all to you You're my end and my beginning Even when I lose I'm winning 'Cause I give you all of me And you give me all of you, oh Give me all of you Cards on the table, we're both showing hearts Risking it all, though it's hard [Chorus:] 'Cause all of me Loves all of you Love your curves and all your edges All your perfect imperfections Give your all to me I'll give my all to you You're my end and my beginning Even when I lose I'm winning 'Cause I give you all of me And you give me all of you I give you all of me And you give me all of you, oh

 

Vertaling

[Chorus:] 'All Of Me Oorzaak Houdt u allen Hou van je rondingen en al uw randen Al uw perfecte onvolmaaktheden Geef je helemaal voor mij Ik zal mijn alles aan u geven Je bent mijn einde en mijn begin Zelfs als ik verlies win ik Want ik geef je alles van mij En je geeft me alles van je, oh [Verse 2:] Hoe vaak moet ik nog zeggen Zelfs wanneer je huilt je bent mooi te De wereld klopt je naar beneden, ik rond door elke stemming Je bent mijn ondergang, je bent mijn muze Mijn ergsteafleiding, mijn ritme en blues Ik kan niet stoppen met zingen, deze belt, in mijn hoofd voor u [Bridge:] Mijn hoofd is onder water Maar ik ben ademhaling prima Je bent gek en ik ben uit mijn gedachten [Chorus:] 'All Of Me Oorzaak Houdt u allen Hou van je rondingen en al uw randen Al uw perfecte onvolmaaktheden Geef je helemaal voor mij Ik zal mijn alles aan u geven Je bent mijn einde en mijn begin Zelfs als ik verlies win ik Want ik geef je alles van mij En je geeft me alles van je, oh Geef me jullie allemaal Kaarten op tafel, we beide tonen harten Riskeren het allemaal, al is het moeilijk [Chorus:] 'All Of Me Oorzaak Houdt u allen Hou van je rondingen en al uw randen Al uw perfecte onvolmaaktheden Geef je helemaal voor mij Ik zal mijn alles aan u geven Je bent mijn einde en mijn begin Zelfs als ik verlies win ik Want ik geef je alles van mij En je geeft me jullie allemaal Ik geef je alles van mij En je geeft me alles van je, oh